Horgásztúrák

  • Tisza-tó Grand FishingTour: 6 napos hajós horgásztúra, barátoknak
  • Tisza-tó ShortFishingTour: 3 „munkanapos” horgásztúra, barátoknak
  • Tisza- tó Quick FishingTour: privát horgászprogram
  • Tisza-tó Weekend Fishing Tour: horgászhétvége horgásztúra, barátoknak
  • Tisza-tó Long Weekend Fishing Tour: hosszú hétvége horgásztúra, barátoknak
  • Tisza-tó Carp Grand Fishing Tour: 7 napos horgásztúra, bojlis barátoknak
  • Tisza-tó Adventure Fishing Tour: 7 napos csónakos egyéni horgásztúra

A 2-4- 6 ágyas apartmanok miatt javasoljuk, hogy barátok vagy baráti társaságok jelentkezzenek. A hajón, a horgászcsónakban egy időben 2 fő tartózkodik és a horgászvezető.

 

Tisza-tó Grand Fishing Tour

A Tisza-tó Fishing legkülönlegesebb horgászprogramja. A horgászat 24 lábas kabinos horgászhajóról történik. A programban 2 fő vehet részt és minden esetben horgászvezetővel történik a horgászat.

Érkezés szombaton, a szállás 14:00 tól vehető át, délután ismerkedés a csapattal, a Tisza-tóval, a felszerelés összeállítása, berakodás a hajóba, adminisztráció, heti terv készítése, vacsora. Vasárnaptól kezdődik a horgászkaland, amely pénteken zárul kb. 15:00 körül.

 

Tisza-tó Short Fishing Tour

Három napos nem hétköznapi, de kizárólag HÉTKÖZNAP lebonyolításra kerülő horgászprogram. Azon horgász barátoknak (minimum 2 fő) ajánljuk, akik nem tudnak egy hetet hobbijukra fordítani és a hétvégéjük más programok miatt nem szabad. Azoknak a horgászoknak találtuk ki ezt a programcsomagoz, akik szeretnék élvezni a természet háborítatlan nyugalmát és még a többi hétvégi horgászt is el szeretnék kerülni.

A három nap igény szerint hosszabbítható.

A szállás az érkezés napján 14:00-tól vehető át, a program a következő nap hajnalától indul. A szállást a program utolsó napján 11:00-ig kell elhagyni.

Egyéni jelentkezést is elfogadunk , de ebben az esetben egyedi ár kerül megállapításra.

 

Tisza- tó Quick FishingTour

Egyszemélyes horgászkaland. A Tisza-tó privát felfedezése horgászvezetőnkkel. A módszert, a halat és az időpontot is a Vendég határozza meg. A horgászvezető javaslatára a program módosítható. Előzetes regisztráció alapján vállaljuk, hogy a kívánt célhal fogási esélyeinek javulásakor mi jelentkezünk, de akkor azonnal indulni kell…

A programban minden egyénileg meghatározott, az igényektől függ.

 

Tisza- tó Weekend Fishing Tour

Hétvégi horgászkaland a Tisza-tavon. A dolgos hétköznapok után megbújni a természetben és várni a halakat – a legtöbb horgász számára ennyi időt engedélyez a munkája. Mi pedig segítünk abban, hogy a hétvége a legszórakoztatóbb horgászkalandot nyújtsa vendégeinknek. Pénteken délután 14,00 órától foglalható el a kiválasztott szállás. A horgászprogram szombat hajnalban indul (vagy egyéni megállapodás alapján akár péntek este). A vasárnap délelőtti horgászat után 11,00 órakor ér véget a programunk.

 

Tisza-tó Long Weekend Fishing Tour

Nyújtott horgász hétvége a Tisza-tónál. Egy éjszaka vagy egy reggel nagyon sok izgalmas horgászkalandot tartogathat. Így ha meg tudja hosszabbítani a hétvégét egy nappal jelentősen növelheti fogási esélyeit. Jöjjön le hozzánk már csütörtökön vagy maradjon hétfőig. Egy teljesen más világot ismerhet mg a Tisza-tavon, mint hétvégén. Fedezze fel a Tisza-tó másik arcát egy HÉTKÖZNAP, ami igazi ünnep lehet az Ön számára.

 

Tisza- tó – Grand Carp Fishing Tour

A Tisza-tavon 2016 január 1- től szívesen látják a bojlis pontyhorgászokat is. Különleges engedélyeket és helyeket jelöltek ki ezen módszer kedvelői számára a Tisza-tó partján. Ezt az új lehetőséget biztosítjuk egy héten keresztül a Tisza-tó vad pontyait kereső horgászoknak.

A ponyt horgászok és azon belül is a BOJLIS horgászoknak kínálunk állandó etetett, halban gazdag partszakaszt. A horgászhelyhez biztosítunk kulturált zuhanyzási, tisztálkodási lehetőséget, wc használatot. Helyben intézzük horgászengedélyét, kérésre minőségi etetőanyagokat, szemestakarmányt amiket előre kiválaszthat.

Biztosítunk 220 V-akkumlátor töltési lehetőséget, hűtőszekrényt, szükség szerint csónakot elektromos motorral. Igény szerint meleg étkezést helyben tudunk biztosítani. Naponta horgászvezetőnk felkeresi Önt, akivel eseti igényeit egyeztetni tudja. A horgászbázisunkon minden szolgáltatásunkat igénybe veheti.

Minimális csapat létszám helyenként 2 fő.

Érkezés szombaton, 12:00-tól, tábor építés, horgászás. Távozás következő szombaton 11:00-ig.

 

Tisza-tó Adventure FishingTour

Azon horgászok számára ajánljuk, aki szeretnék egyedül felfedezni a Tisza-tavat.

Az izgalmas kalandhoz hozhatják saját megszokott hajójukat, csónakjukat, vagy igénybe veheti a Tisza-tó Fishing eszközeit is Mi ebben az esetben a szükséges háttérszolgáltatásokat biztosítjuk Vendégeink számára.

Vendégeinknek pontos iránymutatást, és tanácsokat adnunk, valamint GPS jeladót, hogy minden időjárási helyzetben biztosan visszataláljanak a kikötőbe. A horgászbázisunkon minden szolgáltatásunkat igénybe veheti.

Mindenképpen jelezze, hogy milyen merülésű és típusú hajóval érkezik, mielőtt elindul.

Minimális létszám 2 fő .

Érkezés szombaton, 12:00-tól, horgászás. Távozás következő pénteken 15:00-ig.

 

Hasznos információk

A Tisza-tó Fishing munkatársai arra törekszenek, hogy vendégeink számára fogási élményeket biztosítsanak. Azonban a Tisza-tó egyediségére tekintettel erre sem a biztos fogásra sem a rekordlistás halak fogására garanciát nem tudunk adni.

Minden tudásunkkal arra törekszünk, hogy vendégeink a helyi horgászati szabályok szigorú betartásával izgalmas horgászélményeket éljenek át. Mi sportszerűen bánunk a halakkal, a legtöbb megfogott példányt visszaengedjük, de minden vendégünk önálló döntése, hogy a kifogott halakat megtartja, vagy megkíméli életüket.

Mi mintát szeretnénk mutatni a Tisza-tó horgászainak. Szigorúan betartjuk és betartatjuk az érvényben lévő horgászati és természetvédelmi szabályokat.

A vezetett programokon a csoport tagjaiért a csoportvezető a felelős. Kérjük, tartsák be utasításait!

 

Amennyiben külső tényezők miatt (áradás, rossz idő stb. a horgásztúrákat nem lehet megtartani, a részvételi díjból nem áll módunkban sem kedvezményt sem jóváírást adni.