Szállás

A Tisza-tó Fishing vendégeinek szálláshelyeit az Élményfalu – a Tisza-tó AKTÍV Turisztikai Központja biztosítja.

A Tisza-tó területe azért is egyedi, mert a Tó töltéskoronáján belül alig találunk épületeket, a Természet az úr. Ezért az Élményfalu szálláshelyei a falu főutcáján illetve a töltéshez közel helyezkednek el.

Az Élményporták nagyobb társaságok számára (8- 12 fő) biztosítanak háborítatlan nyugalmat. A valódi vályogházak kellemes közérzetet biztosítanak vendégeink számára a legnagyobb hőségben is.

Az Élményfalu 4-6 személyes kisebb vendégháza a falu nyaralóövezetében az ÖKOPORT- tól párszáz méterre kínál nyugodt feltöltődést a vendégeinek.

A Tisza-tó Öko Camp közösségi bázisán 9 db 4-6 ágyas szoba áll a vendégek rendelkezésére. Ugyanitt 2 és 3 apartmanból álló vendégházakat, faházakat és sátorozási lehetőséget is biztosítunk a Tiszat-tó Fishing vendégei számára.

A Tisza-tó ÖKO CAMP közvetlenül a Tisza-tó töltése mellett helyezkedik el és csupán egy rövid séta vezet az Élményfalu vízparton található vízi bázisához, az ÖKOPORT-hoz, ahonnan csónakos és hajós horgásztúráink indulnak.

 

A Tisza-tó Fishing project vendégei számára egy időben több, mint 100 egységes stílusban berendezett egyszerű, de igényes szálláshelyet tudunk biztosítani.

A Tisza-tó Fishing vendégei számára főzési lehetőséget, és éttermi vagy egyéni étkezési lehetőséget biztosítunk – akár a Tisza-tó partján is.